top of page

Let's talk...

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wens je een betere relatie met je bestaande klanten, een helpdesk, een telefonisch secretariaat, …


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij verkopen uw product of dienst rechtstreeks aan de klant. Dat kan zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Voor iedere campagne wordt er een specifieke strategie uitgewerkt en wijzen we een dedicated team van call agents toe aan het project. Zo zijn we zeker dat de vooropgestelde resultaten gehaald worden.

Directe verkoop B2C of B2B

SNB3.jpg
Sales

Ook belcampagnes die gericht zijn op het vullen van je agenda met kwalitatieve afspraken zijn mogelijk.

 

Wij zorgen ervoor dat je potentiële klant helemaal mee is en dat er een match is tussen zijn behoeften en jouw dienst of product. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Maken van kwalitatieve leads & afspraken B2B of B2C

SNB31.jpg
Afspraken
Externe klantendienst

Externe klantendienst

SNB29.jpg

Nood aan een professionele klantendienst? Wij zijn er klaar voor! Wij zorgen ervoor dat je klant die inbelt correct wordt opgevangen en vervolgens doen we een perfecte registratie, agendabeheer en/of doorverwijzing naar de juiste interne dienst van je bedrijf. 

Tevredenheids onderzoeken

Tevredenheidsonderzoeken

Wil je graag meer inzicht in de tevredenheid van je klant in het algemeen of op de specifieke service points van je bedrijf?

 

Wij specialiseren ons in tevredenheidsonderzoeken die je Net Promotor Score objectief en glashelder in kaart brengt.

SNB16.jpg
Mailcampagnes

Mailcampagnes

Doe je nog niet aan email marketing of loopt het niet zoals je zelf zou willen? Doe een beroep op onze kennis en ervaring voor het opzetten van de ideale mailcampagne.

SNB19.jpg

SNB Projects

Trichterheideweg 11 bus 1.22,

3500 Hasselt

  • insta
  • fb
  • liin
bottom of page